.
Hem » Aktier » Neonode aktie
5/5 - (1 vote)

Neonode aktie

Neonode Inc aktien (NEON) handlas på amerikanska börsen Nasdaq. Nedanför kan du följa aktiens utveckling i realtid och historiska utvecklingen.

Neonode är ett svenskt teknikbolag med en kundbas på en global nivå. Företaget erbjuder avancerad sensorlösningar för kontakt och kontaktfri geststyrning. Bolaget erbjuder även detekteringsteknik för objekt och omgivningar. Övervakningssystemen är framförallt riktat mot bil och flygindustrin där övervakning sker av bilföraren och piloter.

Neonodes teknik används inom flera områden. Utöver bil och flygindustrin som vi redan nämnt återfinns bolagets sensorteknik och mjukvarulösningar inom hissteknik, elektriska produkter samt inom medicinteknik. Ett bra exempel på att bolagets teknik återfinns i din vardag är när du står och beställer mat på en snabbmatskedja och knappar på en skärm.

När man ser Neonode Avanza återfinns omkring 5000 ägare av aktien på plattformen. Under de gångna Corona året ökade intresset för aktien och dess kontaktfria teknik som bolaget erbjuder.

Ursprungligen är bolaget en tillverkare av mobiltelefoner med modeller neonode n2 och n1. Bolaget grundades 2001 och har säte i Stockholm.

eToro SE
★★★★★
Minimum insättning 200 USD
Reglerad i Europa
Marknadsurval Forex, Crypto, Aktier, Råvaror, ETF: er, Index
  • 0 provison på handel

  • Kopiera handelsportföljer / CopyTrader funktion

  • Ställ frågor till experter

  • Stort utbud av aktier

SE - NSBroker
★★★★★
Minimum insättning 250 USD
Reglerad i Europa
Marknadsurval Aktier, Index, Crypto
  • Låg spread & ingen provision

  • Avancerad handelsplattform

  • Aktiehandel i realtid

Neonode Forum

På olika aktieforum är användare optimistiska om bolagets utveckling framöver men även för gedigna med patentportfölj som bolaget sitter på med över 120 patent. Man kan även läsa att bolaget kommer ingå samarbeten med stora som Schindler och Merim Group som bland annat tillverkar och tillhandahåller beställningskioskerna på McDonalds och Burger King.

Redeye Neonode analys

Redeye höjde under tidigare riktkursen inför den kommande patentstämningen bolaget har emot jättarna Samsung och Apple. Riktkursen var då 15 dollar per aktie.

Vad vi tycker Neonode stock

I skrivande stund står bolagets aktie på 6,97 dollar vilket kan jämföras med föregående års toppnotering på 12,54 dollar. Det är ingen tvekan om att bolaget har en spännande tid framöver sig med flera stora samarbeten i Asien. Det som måste ske för aktien ska ta fart igen är att bolaget måste visa siffror som indikerar på tillväxt och stadigt kassaflöde.