Aktier > SAS
lästid

SAS

SAS aktien är noterad på Stockholmsbörsen. Här på sidan kan du följa aktiens kursutveckling direkt och även ur ett historiskt perspektiv.

SAS AB är flygbolag som är baserat i de skandinaviska länderna Danmark, Norge och Sverige. Flygbolaget erbjuder både inrikes och utrikesflyg med destinationer i Europa, Nordamerika och Asien. 2016 flyg omkring 30 miljoner passagerare med flygbolaget. Utöver vanlig passagerartrafik har bolaget frakt och transporttjänster.

Passagerartrafiken mellan Norge, Danmark och Sverige utgör ca: 33 % av de totala intäkterna och resterande kommer globalt. Idag är bolaget en del av Star Alliance koncernen som innefattar flera flygbolag främst i Europa. Partnerskap med andra internationella flygbolag innebär förbättrat destinationsnätverk och gör det smidigare för resenärer att kunna använda flera flygbolag på många flygplatser.

Bolaget försöker hela tiden utveckla tjänster som ska underlätta resan för den frekventa affärs eller fritidsresaren. Genom applikationer och lojalitetsprogram samt kundpaket får kunderna ökad tillgång till olika alternativ som kan underlätta att planera en resa.

Bolaget har sitt huvudkontor i Haga, Stockholm.

Bästa Copytrading-plattformen

Please configure your Webix Feed Generator.
Betygsätta
Fredrik Larsson
Senaste inläggen av Fredrik Larsson (se alla)